25 maart 2024

‘Werkenbij’ website voor Mercedes-Benz Dealer Bedrijven.

Het werven van gekwalificeerd personeel in de automotive sector is vandaag de dag een uitdaging. Autobedrijven hebben vaak specifieke eisen en zoeken naar talenten met passie hebben technische kennis. Daarom zijn effectieve wervingskanalen cruciaal om de juiste kandidaten aan te trekken. Recentelijk hebben we in opdracht van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven een nieuwe vacaturewebsite gelanceerd. En het resultaat is opmerkelijk: het aantal sollicitaties is aanzienlijk gestegen.

9 november 2023

Gemiddeld converteert 3% van alle website bezoekers. Retargeting kan een effectieve manier zijn om website bezoekers terug te laten keren op de website en het conversie percentage toe te laten nemen. Lees nu meer over de mogelijkheden.

24 oktober 2023

Meer weten over contentclustering? Lees nu meer over het effect van contentclustering.

26 september 2023

Kies je voor organisch of betaald verkeer? Afhankelijk van de tijd, budget en doelen is het voor bedrijven soms lastig om te bepalen waar de focus op moet liggen. Gekeken wordt naar de voor en nadelen van zowel organisch als betaald verkeer en wanneer deze het best ingezet kunnen worden. 

18 september 2023

AI biedt steeds meer mogelijkheden. Deze keer kijken we naar de voordelen die AI biedt voor marketing.

11 september 2023

Voeg nu je eigen social media pagina’s toe aan je eigen Google Mijn Bedrijf en vergroot de online vindbaarheid direct!

Plan een online consult. Kosteloos!

Aan de slag?

Maak nu een afspraak. Zonder kosten. Zonder verplichtingen.