Caravancenter Peerdeman.

Caravancenter Peerdeman in Grootebroek verkoopt en onderhoud caravans en campers. Campingartikelen worden verkocht in bijbehorende campingwinkel. Een goede website, vindbaarheid ondersteund met en campagne zorgt dat Caravancenter Peerdeman zich over het online stuk geen zorgen hoeven te maken.

Click2Client verzorgt de online website, campagne, Google Mijn bedrijf en is aanspreekpunt voor alles wat met online te maken heeft.

Dé camper- en caravanspecialist van Noord-Holland

Dat is wat ze zijn.

Met Ellen Peerdeman, Martin Peerdeman én Rob Peerdeman is Caravan Center Peerdeman ontegenzeggelijk een familiebedrijf. Ze hebben verstand van campers en caravan, minder van de mogelijkheden voor online. En dat mogen wij voor ze doen.

Zichtbaar en vindbaar

De aanpak.

De eerste stap bleek het uitzoeken en rechttrekken van een aantal domeinregistraties waarvan het bestaan of de toegang onbekend was. Vervolgen is de site vernieuwd om het verhaal beter tot z'n recht te laten komen.  De huidige 2.0 site is geoptimaliseerd voor een groot aantal relevante zoekwoorden. Daar bovenop is een regionale advertentiecampagne acties.

Resultaten

Een bekende naam in de regio.

De afgelopen jaren heeft Caravan Center Peerdeman een naam in de regio opgebouwd voor het de aanschaf en het onderhoud van campers en caravan. Klanten uit heel Noord-Holland en Flevoland weten Grootebroek te vinden.

caravancenterpeerdeman202008_mobile

Wat doet Click2Client Caravancenter Peerdeaman?

Bouw nieuwe website

Website beheer

Display campagne

Google Mijn bedrijf

Zoekmachine optimalisatie

Domein en emailhosting

Services.

Adverteren

» Laat je bedrijf groeien

E-mail marketing

» De klantenbinder

Website beheer

» Altijd up-to-date

Google Mijn bedrijf

» Bedrijfsgegevens

Nieuwe website

» Fris en fruitig

Domein

» Je eigen URL

SEO

» Hoog in Google

Online strategie

» Resultaat gedreven