Dé BMW en MINI specialist van de regio Delft, Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer.

Automaan - Specialist in BMW en MINI

De transitie maken van universeel autobedrijf naar dé BMW en MINI-specialist in de regio. Dat was de basis van een langlopende samenwerking.

Screenshot automaan.nl
Over Automaan

Deskundig en oplossingsgericht

Automaan, gevestigd in Pijnacker, is dé specialist op het gebied van BMW en MINI-onderhoud. Met een expertise van deze twee premium automerken, bieden ze een uitstekende service aan BMW en MINI-rijders. Klanten zijn particuliere en KZM-eigenaren (youngtimers!) van een BMW of MINI uit de regio Delft, Den Haag en Rotterdam.

Wil je ook zo'n site?

Wat doet Click2Client voor Automaan?

Een Complete Care pakket op maat opgebouwd uit:

01.
De vraag

Automaan in Pijnacker was al een aantal jaren een relatie van ons. In de gesprekken met Peter Maan, eigenaar van Automaan, kwam naar voren dat hij het rendement van zijn bedrijf wilde verhogen door zich te ontwikkelen en positioneren als BMW en MINI specialist. Of wij daar een oplossing voor hadden.

02.
De aanpak

Uit de gesprekken met Peter kwam zijn kennis van en liefde voor BMW en MINI naar voren. Gekoppeld aan het doel om de bezettingsgraad te verhogen mét een hoger gerealiseerd uurtarief, daar kunnen we wat mee!

03.
Het resultaat

De afgelopen jaren is Automaan uitgegroeid tot dé BMW specialist in de regio Den Haag - Delft - Rotterdam. Van de oude website voor universeel onderhoud is afscheid genomen. Voor meer dan 90% is de omzet afkomstig van BMW/MINI. Missie geslaagd.

'Click2Client heeft ons geholpen bekend te worden als specialist in BMW en MINI. We zijn enthousiast over de toekomstige mogelijkheden die deze samenwerking met zich meebrengt. '.

Peter Maan

Boost je Business

Neem contact op en haal online succes.

Vandaag, morgen of in de toekomst. Onze specialisten staan voor je klaar.

Bel ons op 0252-200053

Hebben we een 'match'? Laten we afspreken.

Aan de slag?

Maak nu een afspraak. Zonder kosten. Zonder verplichtingen.