Dé BMW en MINI specialist van de regio Delft, Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer.

Automaan - Specialist in BMW en MINI

De transitie maken van universeel autobedrijf naar dé BMW en MINI-specialist in de regio. Dat was de basis van een langlopende samenwerking.

Screenshot automaan.nl
Over Automaan

Deskundig en oplossingsgericht

Automaan, gevestigd in Pijnacker, is dé specialist op het gebied van BMW en MINI onderhoud. Met een expertise van deze twee premium automerken, bieden ze een uitstekende service aan BMW en MIN rijders. Klanten zijn particuliere en KZM BMW of MINI eigenaren uit de regio Delft, Den Haag en Rotterdam.

Tijd voor een update van jouw site?

Wat doet Click2Client voor de Boer Brommobielen?

Een Complete Care pakket op maat opgebouwd uit:

01.
De vraag

Autobedrijf de Boer was universeel autobedrijf waar je met je auto voor onderhoud en de APK terecht kon. Na de keuze om te switchen naar Brommobielen kreeg Click2Client de vraag om hiervoor het online stuk op te pakken.
En, niet onbelangrijk, dat alles binnen een beperkt budget.

02.
De aanpak

Met een kop koffie aan de kantinetafel is het plan gemaakt. Met een nieuw domein, een compleet nieuwe website en een uitgebreide SEO aanpak zorgt Click2Client voor de online ondersteuning.

03.
Het resultaat

Autobedrijf de Boer heeft een succesvolle transitie naar Brommobiel specialist achter de rug. Met een flexibele website die klaar is voor de toekomst. Vanaf het eerste begin is ingezet op een goede vindbaarheid.
Zoekt iemand in de regio Noord-Holland naar iets wat te maken heeft met brommobielen, 45-km auto of microcar dan komt de website naar boven.

'Click2Client zorgt dat we op Google goed vindbaar zijn en houden de site bij. We sturen een mail of app en het wordt geregeld. Dat werkt prettig voor mij'.

Marian de Boer

Wij werken samen met:

Boost je Business

Neem contact op en haal online succes. Vandaag & morgen.

Vandaag, morgen of in de toekomst. Onze specialisten staan voor je klaar.

Direct contact?

Bel ons op 06 45717760

Hebben we een 'match'? Laten we afspreken.