Autobedrijf in Pijnacker

SAAB specialist Harteveld

Een nieuwe website die invulling geeft aan het eigen verhaal van Autobedrijf Harteveld: het SAAB-specialisme. Met een moderne uitstraling, goede vindbaarheid op Google en een de actuele voorraad occasion? Click2Client heeft het geregeld.

Autobedrijf Harteveld mobiel
Over Autobedrijf Harteveld

SAAB specialist sinds 1963

Als universeel autobedrijf biedt een garageformule vele voordelen. Maar het past al snel niet meer bij je bedrijf als je je een hele duidelijke focus, dienstverlening en doelgroept hebt. Dan past een een aanpak op maat beter. Dat overkwam Autobedrijf Harteveld die nadrukkelijk heeft gekozen voor SAAB specialisme. Wij hebben invulling mogen geven aan het neerzetten van Autobedrijf Harteveld als dé SAAB specialist van Zuid-Holland.

Vertel je website ook jouw verhaal?

Wat doet Click2Client voor Autobedrijf Harteveld

Verkoop je als autobedrijf ook gebruikte auto’s dan maak je ongetwijfeld gebruik van een provider zoals VWE, RDC , Used Car Controller of Mobilox. Welke provider u ook gebruikt, alle voertuigdata komt bij Hexon terecht. Vandaar uit gaat de voertuigdata als een ‘elektronische verdeler’ naar allerlei sites Autotrack, Autoscout… en je eigen site.

Click2Client heeft een datakoppeling ontwikkeld die uw voertuigdata importeert in de site. Als er een wijziging wordt aangebracht aan een occasion, is dit binnen vijftien minuten terug te zien op de website. Dit gaat dan om zowel het toevoegen van nieuwe voertuigen, wijzigingen en/of het verwijderen van bestaande voertuigen. En zo krijgt een voertuigoverzicht en detailpagina die acuteel is en 100% integreert met je website.

Je eigen voorraad op de site

Occasiondata koppeling

Boost je Business

Neem contact op en haal online succes.

Vandaag, morgen of in de toekomst. Onze specialisten staan voor je klaar.

Bel ons op 0252-200053

Hebben we een 'match'? Laten we afspreken.

Aan de slag?

Maak nu een afspraak. Zonder kosten. Zonder verplichtingen.