Click2Client is trotse ‘Technical Partner’

Spirit Racing Team

Een team van ruim vijfentwintig bevlogen enthousiaste liefhebbers met een passie voor autoracen. Stuk voor stuk bevlogen liefhebbers van deze snelle sport, waarin alleen prestaties geleverd kunnen worden als het teamwork volledig klopt.

Screenshot Spirit Racing Team
Over Spirit Racing Team

Passie voor autosport

Spirit Racing Team is een gepassioneerd en succesvol raceteam actief in de Supercar Challenge en DRNT. Met een sterke focus op competitie en prestatie, streven zij naar successen op zowel nationaal als internationaal niveau.
Click2Client ondersteunt Spirit Racing team met een website, e-mail marketing en de socials.

Tijd voor een update van jouw site?

Wat doet Click2Client voor Spirit Racing teams

Een Complete Care pakket op maat opgebouwd uit:

01.
De vraag

Of Click2Client het Spirit Racing wil sponsoren? Ja, maar net even anders dan anders. In plaats van direct financieel bijdragen kunnen we iets waardevollers bieden: een onderhouden website, e-mail nieuwsbrieven en ondersteuning bij social media.

02.
De aanpak

Gestart is met de bouw van een nieuwe site passend bij de uitstraling en doel. Met frequente updates van raceverslagen en nieuwsberichten krijgt de bezoeker een mooi overzicht van de resultaten in het kampioenschap.

03.
Het resultaat

Een actuele website passend bij waar Spirit Racing voor staat en interessant is voor het bestaande sponsornetwerk, potentiële rijders en nieuwe teamleden. Of zoals Rob Niemand zou zeggen: 'Go, go, go!'.

Als technical partner neemt 'Click2Client de website voor haar rekening. Of ze komen zelf met ideeën of anders vinden ze snel een oplossing voor onze vragen.

Rob Nieman

Boost je Business

Neem contact op en haal online succes.

Vandaag, morgen of in de toekomst. Onze specialisten staan voor je klaar.

Bel ons op 0252-200053

Hebben we een 'match'? Laten we afspreken.

Aan de slag?

Maak nu een afspraak. Zonder kosten. Zonder verplichtingen.