Van autobedrijf naar DE brommobiel-specialist van Noord-Holland.

Spirit Racing Team

Van universeel autobedrijf naar specialist in brommobielen. Voor De Boer Brommobielen verzorgt Click2Client het online stuk. De website, het beheer, resultaten en de vindbaarheid.​

Screenshot Spirit Racing Team
Over Spirit Racing Team

Passie voor autosport

Spirit Racing Team is een gepassioneerd en succesvol raceteam actief in de Supercar Challenge en DRNT. Met een sterke focus op competitie en prestatie, streven zij naar successen op zowel nationaal als internationaal niveau.
Click2Client ondersteunt Spirit Racing team met een website, e-mail marketing en de socials.

Tijd voor een update van jouw site?

Wat doet Click2Client voor Spirit Racing teams

Een Complete Care pakket op maat opgebouwd uit:

01.
De vraag

Of Click2Client het Spirit Racing wil sponsoren? Dat wilde we wel! Echter in plaats van een directe financiële bijdrage kunnen we iets waardevollers bieden: een onderhouden website, e-mail nieuwsbrieven en ondersteuning bij social media.

02.
De aanpak

Gestart is met de bouw van een nieuwe site passen bij de uitstraling en doel. Met reguliere updates van raceverslagen en nieuwsberichten geeft de site een mooi overzicht van de resultaten in het kampioenschap.

03.
Het resultaat

Een actuele website passend bij waar Spirit Racing voor staat en interessant is voor het bestaande sponsornetwerk, potentiële rijders en nieuwe teamleden.

Als technical partner neemt 'Click2Client de website voor haar rekening. Of ze komen zelf met ideeën of anders vinden ze snel een oplossing voor onze vragen.

Rob Nieman

Wij werken samen met:

Boost je Business

Neem contact op en haal online succes. Vandaag & morgen.

Vandaag, morgen of in de toekomst. Onze specialisten staan voor je klaar.

Direct contact?

Bel ons op 06 45717760

Hebben we een 'match'? Laten we afspreken.