De Boer in ’t Zand schakelt van autobedrijf naar brommobiel specialisme.

12 januari 2022

De start van een nieuw begin. De Boer in 't Zand met een nieuwe website en meer.

Tussen Den Helder en Schagen ligt ’t Zand. Daar hebben Marian en Arnold de Boer al jarenlang een universeel autobedrijf. APK, onderhoud en reparatie. U kent het wel.

In de tweede helft van 2021 tegen we de vraag om eens langs te komen. Want ze hadden een idee en wilde daar eens over sparen. En dat is altijd goed: van het één komt het ander.

Het idee: stoppen met het normale auto-onderhoud en zich specialiseren op brommobielen. Want: op termijn gaat de markt voor auto-onderhoud krimpen en een toename van de gemiddelde leeftijd en besteedbaar vermogen. Of we de Boer in deze transitie ondersteunen voor het online stuk. De rest is geschiedenis

Uitgebreide presentatie nieuw leverbare brommobielen

Van de weergave van nieuw leverbare brommobielen is werk gemaakt. Elke model brommobiel heeft een productpagina met omschrijving, foto’s en eventueel een video. Én uiteraard een Call-to-Action, uiteindelijke moet wel verkocht worden!

Benieuwd?

Bezoek de site hier: https://deboerbrommobielen.nl/

Meer nieuws.

Kaart met pin

9 tips om online zichtbaar te zijn.

7 Handige tips om je bedrijf online zichtbaar te maken en te houden

Lees meer...
Apple Maps

Apple Maps. Doen!

Waarom Apple Maps belangrijk is voor je lokale vindbaarheid.

Lees meer...
Google logo op pand

Bij Google.nl adverteren op merknaam. Kan en mag dat?

Wat als je bij een Google Ads campagne gevonden wilt worden op een merknaam. Kan en mag dat? Zo zit het.

Lees meer...

Website Autoservice Bakker en Autolease Bakker weer bij de tijd.

Een verse website voor Autoservice Bakker en Autoverkoop & Autolease Bakker in Noord-Scharwoude

Lees meer...

Internet Explorer wordt uitgeschakeld in Windows 11

Als onderdeel van Microsoft's aankondiging van Windows 11 is ook vermeld welke functies en applicaties worden verwijderd wanneer je upgrade naar het nieuwe besturingssysteem. Zo zal Internet Explorer worden uitgeschakeld in Windows 11, aangezien Microsoft Edge nu de IE-modusfunctie bevat.

Lees meer...

Met Google Post extra opvallen in de zoekresultaten

Extra opvallen op de eerste pagina van Google? En dan ook nog eens gratis? Klinkt te mooi om waar te zijn. Maar toch kan het: met Google Posts.

Lees meer...

Misleidende verkoop van domeinnamen

Met regelmaat worden bedrijven opgelicht door bedrijven die domeinnaamregistraties aanbieden. Met het verhaal dat een ander je domeinnaam met een andere extensie wil claimen hopen ze dat je snel toehapt.

Lees meer...

De voordelen van WhatsApp Business

WhatsApp Business is speciaal ontwikkeld voor het midden- en kleinbedrijf en geeft klanten de mogelijkheid om nog sneller met een bedrijf in contact te komen. Hoe werkt deze app en wat kun je ermee doen voor jouw bedrijf?

Lees meer...

Reageren op een negatieve review.

Reviews. Ze zijn er allerlei soorten en maten. Het wel belangrijk dat je weet hoe je de reviews in je voordeel kunt gebruiken en wat je moet doen als er negatieve reviews worden geplaatst.

Lees meer...

Digital adverteren outdoor

In een rap tempo worden traditionele reclamemasten langs de snelweg vervangen voor digitale snelwegreclamemasten, z.g. “Digimasten”.

Lees meer...