Digital adverteren outdoor

29 juli 2020

In een rap tempo worden traditionele reclamemasten langs de snelweg vervangen voor digitale snelwegreclamemasten, z.g. “Digimasten”.

Digimasten langs snelwegen brengen een commerciële boodschap in korte tijd bij een groot publiek onder de aandacht, kunnen snel ingezet worden én zijn flexibel qua opzet. Dit geeft kansen voor onze klanten zoals het versterken van het imago, vergroten van de naamsbekendheid en aandacht voor actiematige reclame.

Langs de A15

Eind 2017 is de eerste campagne met digitale snelwegreclame van start gegaan. Met een locatie langs de A15 bij Hardinxveld-Giessendam past deze uitstekend bij de Mercedes-Benz dealer in deze regio.

De Digimasten waren voor deze Mercedes-Benz dealer een onderdeel van een grotere (online) campagne. Verschillende media, zoals Google Search, Displayadvertenties en Facebook zijn ingezet. Zo werden aan bezoekers van de op de digitale masten vermelde webpagina’s advertenties getoond via Display en Facebook retargeting. Gedurende de campagneperiode zijn een aantal acties gepromoot. En van elke actie een aantal varianten. Zo is voorkomen dat de passant telkens dezelfde advertentie ziet. De doelstellingen waren dan ook kort en bondig: het behalen van de verkoop targets en het verbreden van de naamsbekendheid. Beide zijn dan ook ruimschoots binnen het gestelde budget gerealiseerd.

Kort & Bondig

Voor de Digimast campagne zijn aparte advertenties gemaakt. Met een korte tijdspanne voor het lezen is er voor een heel verhaal geen tijd, zelfs als de passant dat zou willen. Kort en bondig met een afbeelding die direct de aandacht trekt is het devies.

Click2Client heeft de complete uitvoering voor haar rekening genomen. Van media-inkoop, planning en productie tot rapportage. Uiteraard kunnen wij ook voor u een complete campagne verzorgen.

Meer nieuws.

Arnold de Boer van de Boer Brommobielen

De Boer in ’t Zand schakelt van autobedrijf naar brommobiel specialisme.

De start van een nieuw begin. De Boer in 't Zand met een nieuwe website en meer.

Lees meer...

Website Autoservice Bakker en Autolease Bakker weer bij de tijd.

Een verse website voor Autoservice Bakker en Autoverkoop & Autolease Bakker in Noord-Scharwoude

Lees meer...
website voor caravancenter peerdeman

Website voor Caravancenter Peerdeman

Nadat het autobedrijf een nieuwe website had gekregen, was het de beurt aan het caravancenter.

Lees meer...