e-mailmarketing

Met email blijf je, letterlijk, in beeld bij je klanten. Met een persoonlijke boodschap op het juiste moment is email een zeer kostenefficiënte aanpak.

Click2Client zorgt voor het opzetten en uitvoeren van de complete email marketing. En volgens de actuele wetgeving.

e-mail marketing

Ding-dong!

Je klant benaderen met de juiste e-mailcampagne die voldoet aan de wetgeving? Dat kan, Click2Client verzorgt e-mailmarketing campagnes voor een groot aantal klanten. Van ontwikkeling en ontwerp tot het versturen van de nieuwsbrief.

Actie is reactie

Data waar je iets mee kan

E-mailmarketing geeft mogelijkheden om je klanten regelmatig en effectief te contaten zonder dat de kosten uit de hand lopen. Hoe beter de e-mail is past bij de behoeftes van de ontvanger, hoe groter de gewenste reactie van je klant is. Die heeft maar één gedachte: "what's in it for me?"

Uw eigen adressen

Geen gekkigheid

Voor e-mailmarketing maken wij alleen gebruik van e-mailadressen die klanten aan je hebben verstrekt. Wat we niet doen zijn e-mail adressen inkopen van derden. De kans dat we daarmee dingen doen die niet mogen is te groot.

Dit is wat je krijgt

Complete e-mail marketing

Compleet verzorging van je e-mail campagnes

Ontwerp van de e-mail

Maken van de campagnes

Rapportage voor het weten van de resultaten

... en dit zijn de voordelen

Jouw succes is ons succes

Persoonlijke boodschap

Prima meetbare resultaten

Snel schakelen, in korte tijd van idee naar verzending

Vertaling van je kennis en kunde naar de site

Het middel om klanten te binden & boeien

Hier wil ik meer van weten.

Nee. Voor het versturen van e-mail maken we voor jullie klanten e-mails. We weten dat er (vele) aanbieders zijn van e-mail adressen. Maar dat is niet de markt waarop wij ons begeven. Ondanks dat er ongetwijfeld zeer bonafide e-mail adres leveranciers zijn willen we elke mogelijkheid op het versturen van ongewenste e-mail (spam) vermijden.

Je hebt e-mail adressen van je klanten. Met een goed aanbod op het juiste moment heb je de beste kans op een succesvolle up- of cross sell. E-heeft hierbij de mogelijkheden om snel een actueel aanbod bij uw klanten te krijgen. Denk hierbij aan temperatuur- of weersgevoelige aanbiedingen.

E-mail marketing zetten wij in als onderdeel van een compleet online marketing pakket (LINK toevoegen). In vergelijk met traditionele mailingen per post is e-mail marketing stukken voordeliger, je hebt geen drukkosten en portikosten.

Services.

Adverteren

» Laat je bedrijf groeien

e-mail marketing

» de klantenbinder

Website beheer

» Altijd up-to-date

Google Mijn bedrijf

» Bedrijfsgegevens

Nieuwe website

» Fris en Fruitig

Domein

» Je eigen URL

Hoog in Google

» SEO

Online strategie

» Resultaat gedreven