9 december 2022

Hoe adverteren jou kan helpen om nieuwe werknemers te vinden

Het wordt steeds lastiger, de tijden dat er meer dan genoeg aanbod was als je een vacature had openstaan is helaas voorbij. Het wordt tegenwoordig steeds moeilijker om iemand te kunnen vinden voor een vacature. Bedrijven worden steeds creatiever als het gaat om de aangeboden randvoorwaarden. 3 maanden op vakantie gaan voordat je er aan de slag gaat, op wintersport gaan met collega’s of vrijdagmiddag vrij zijn om een borrel te doen. Bedrijven blijven zoeken naar manieren om vacatures opgevuld te krijgen. Behalve dat niet ieder bedrijf het budget of de zin heeft om voor iedereen een wintersportvakantie te betalen, is het ook maar hopen dat je de juiste kandidaten kan vinden die gemotiveerd zijn om voor je aan de slag te gaan.  

Hoe een advertentiecampagne werkt voor vacatures 

Een advertentiecampagne bij Click2Client kan in korte tijd opgezet worden en is afhankelijk van de eisen ook geschikt voor bedrijven met een beperkt budget. U levert de benodigde informatie aan, zoals de functieomschrijving, salaris en eisen. Als wij de benodigde informatie binnen hebben, gaan wij direct aan de slag met het opzetten van de campagne. In de meeste gevallen is het mogelijk dat deze campagne binnen één tot twee werkdagen online staat. Dit heeft als voordeel dat er geen kostbare tijd verloren wordt in de zoektocht naar uw ideale werknemer.  

De kosten

De kosten voor het opzetten van een advertentiecampagne bestaat uit twee onderdelen. Voor het opzetten van de campagne wordt een vast bedrag gerekend en hiernaast heeft u te maken met advertentie kosten. Deze kosten zijn variabel en afhankelijk van een aantal factoren zoals lengte van de campagne en de zoekwoorden waarop geadverteerd gaat worden. Voordat de campagne opgezet kan worden, kan er een schatting worden gegeven wat de kosten ongeveer zijn. Interesse gekregen om een campagne op te laten zetten via Click2Client? Maak dan nu een afspraak.  

Aan de slag?

Maak nu een afspraak. Zonder kosten. Zonder verplichtingen.