“Makeover” Twitter en Facebook Automaan

 In nieuws

Het bijhouden van Twitter bleek lastig voor Automaan. Click2Client heeft het beheer van het Twitter account overgenomen en houdt nu ook de Facebook bedrijfspagina van Automaan bij.

Makeover Twitter

Click2Client heeft de Twitter pagina van Automaan een complete makeover gegeven.

Circa 1,5 geleden is Automaan gestart met Twitter. Waar Peter Maan van Automaan vervolgens tegenaan liep was dat het bijhouden en onderhoud van Twitter lastig bleek. “Wat moet je Twitteren?” “Hoe zorg je voor een publiek?” En daarin is Automaan zeker niet uniek. Wij zien veel bedrijven waar hetzelfde gebeurt. In overleg met Automaan is het beheer van het Twitter account overgenomen door Click2Client.

Facebook

Facebook is nieuw voor Automaan. Na het claimen van www.facebook.com/automaan is Click2Client begonnen met het vullen van de Facebook bedrijfspagina.

Net als voor het Twitter account plaatst Click2Client ook op de Facebookpagina van Automaan nieuwe berichten. Zo is de pagina altijd actueel.

Compleet webbeheer

Als onderdeel van het webbeheer voor Automaan plaatst Click2Client namens Automaan met regelmaat nieuwe berichten op Twitter en Facebook. Het is onderdeel van het complete online webbeheer. En daarin zit de kracht van de dienstverlening van Click2Client.

Meer nieuws
Laat van u horen

Interessante dingen gezien? Afspraak maken? Stuur een bericht en we maken snel een afspraak.

Click2Client realiseert de nieuwe website van de Rooy Transport