Verander zakelijke websitebezoekers in leads

98% van de bezoekers van je website vertrekt zonder dat je er direct iets mee kunt. Anonieme websitebezoekers in klanten veranderen? Met naam & toenaam? En dat binnen de wetgeving? Voor zakelijke bezoekers maken we dat mogelijk!

Vergroot je leads direct!

Waarom kiezen voor leadgeneratie?

Op zoek naar groeikansen om je bedrijf verder te laten groeien? Kies dan voor leadgeneratie om potentiële klanten te identificeren.

Effectievere opvolging Leads

Met inzicht in welke pagina's en inhoud potentiële klanten interesseren, kun je gerichtere en gepersonaliseerde follow-upberichten sturen. Dit verhoogt de kans op betrokkenheid en conversie.

Direct inspelen op interesse

Zodra Leadinfo de websitebezoeker heeft geïdentificeerd, kan jij aan de slag om contact op te nemen of te kiezen voor een follow-up.

Effectiever inzetten marketingcampagne

Door een beter beeld te verkrijgen van de doelgroep, kan het marketingbudget effectiever ingezet worden.

Van websitebezoekers naar leads

Onze aanpak

01.
Herken jouw anonieme websitebezoekers

De leadgeneratiesoftware herkent de bezoekers van je website door de IP-adressen te koppelen aan een unieke database. Het toont de leads in de realtime inbox met de belangrijke bedrijfsgegevens én contactinformatie.

02.
Verander websitebezoekers in leads

Vanaf de eerste dag kun je beginnen met het identificeren van leads. Door paginaweergaven en terugkerende bezoeken bij te houden. Met de vele integraties kun je je CRM-systeem verrijken met de Leadinfo data.

03.
Maak van anonime kijkers kopers

Een hogere ROI van uw website met Leadinfo. Jij hebt alle informatie die je nodig hebt om websitebezoekers om te zetten in klanten, of verkoop nieuwe producten aan bestaande klanten op basis van hun bezoeken.

De voordelen van Click2Client

Wij staan voor je klaar met raad en daad.

Maatwerk

Ieder bedrijf is anders, dat begrijpen wij als geen ander.

Korte lijnen

Aanpassing nodig aan de campagne of website? Dezelfde dag geregeld.

Resultaten

Geen gouden bergen, wel aantoonbare resultaten waar jij blij van wordt.

Initiatief

We denken actief met je mee. Uiteraard heb jij het laatste woord.

Meer weten? Plan een online consult. Kosteloos!

En wat kost online bedrijfherkenning?

Het maandbedrag is gebaseerd op het aantal herkende bedrijven per maand. Gedurende een proefperiode van 14 dagen kijken we naar het aantal bezoekers/bedrijven dat je website bezoekt. Op basis krijgt je een prijsvoorstel. Een strak sales team heeft de investering van Leadinfo er snel uit. Let op: het tarief is dus afhankelijk van het aantal bedrijven dat de website maandelijks bezoekt.

Prijsindicatie

 
Aantal unieke herkende bedrijvenp/m
0-50€ 49
51-100€ 79
101-250€ 129
251-500€ 149
501-750€ 199
751 – 1000€ 269
1001-1500€ 399
1501-2000€ 449
2001-3000€ 499
3001-4000€ 599
4001-5000€ 699
5000+Op aanvraag

Installatie en beheer in overleg.

FAQ leadgeneratie

Zit je met vragen: stel ze!
Wij zijn er voor je.

Alvast een antwoorden op een aantal veelgestelde vragen

Leadinfo is een softwaretool waarmee je de identiteit van anonieme websitebezoekers kunt achterhalen en waardevolle informatie kunt verzamelen over de bedrijven die je website bezoeken.

Leandinfo is gericht op MKB en MKB+ in Europa. 

De bedrijfsherkenningsoftware van Leadinfo herkent helaas geen bezoekers van buiten Europa. Daarom is voor bedrijven met een focus op buiten Europa minder geschikt.

Nee. Ben je niet van plan om aan de slag te gaan met de data van Leadinfo? Begin er dan niet aan! Het kan natuurlijk leuk zijn om te zien welke bedrijven je website bezoeken. Maar doe je vervolgens niets actief mee dan is het zinloos en gooi je eigenlijk gewoon geld over de balk. Genoeg aan de bedrijfsnaam van je websitebezoekers? Gebruik dan Google Analytics.

Leadinfo is er niet voor passieve sales mensen die denk dat de lead in hun schoot vallen. In tegendeel zelfs. Leadinfo is gemaakt voor een hands-on mentaliteit voor een actieve marktbewerking en durven om mogelijk geïnteresseerde bedrijven te contacteren. Niet voor watjes dus.

Ja, dat is mogelijk. Door het inbouwen van ’triggers’ bepalen we wanneer de Leadinfo bedrijfsherkenning wel of niet aan de slag gaat. Zo is het aantal herkende bedrijven, en daarmee de kosten, te verlagen.

Het identificeren van websitebezoekers stelt je in staat om geïnteresseerde prospects te herkennen en proactief contact met hen op te nemen. Dit kan leiden tot verhoogde verkoopkansen en een betere ROI voor je marketinginspanningen.

Hoe werkt het?

Stap 1
Herkennen anonieme zakelijke websitebezoekers
De leadgeneratiesoftware herkent de bezoekers van je website door de IP-adressen te koppelen aan een unieke database. Het toont de leads in de realtime inbox met de belangrijke bedrijfsgegevens én contactinformatie.
Stap 1
Stap 2
Beoordeel interessante bezoekers
Beoordeel snel op basis van bedrijfsgegevens en sitebezoek wie van de websitebezoekers interessant is.
Stap 2
Stap 3
Verander websitebezoekers in leads
Vanaf de eerste dag kun je beginnen met het identificeren van leads. Door paginaweergaven en terugkerende bezoeken bij te houden. Met de vele integraties kun je je CRM-systeem verrijken met de Leadinfo data.
Stap 3
Stap 4
Maak van anonime kijkers kopers
U heeft alle informatie die u nodig heeft om websitebezoekers om te zetten in klanten, of verkoop nieuwe producten aan bestaande klanten op basis van hun bezoeken.
Stap 4
Boost je Business

Neem contact op en haal online succes.

Vandaag, morgen of in de toekomst. Onze specialisten staan voor je klaar.

Bel ons op 0252-200053

Hebben we een 'match'? Laten we afspreken.

Aan de slag?

Maak nu een afspraak. Zonder kosten. Zonder verplichtingen.