Linkbuilding

Om online vindbaarheid te verbeteren, moet gekeken worden naar drie pijlers waarvan één linkbuilding is. Click2Client zorgt ervoor dat relevante links verwijzen naar jouw website.

Wat is linkbuilding?

Een korte uitleg

Zoals aangegeven zijn drie pijlers belangrijk bij zoekmachine optimalisatie. Linkbuilding is het ondergeschoven kindje van deze drie. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat linkbuilding een expertise op zichzelf is, terwijl het tegelijkertijd ook veel tijd en aandacht kost. De specialisten van Click2Client verzorgen op een natuurlijke manier relevante links naar je website zodat je beter gevonden wordt en mogelijk zelfs extra websitebezoekers genereert door middel van deze links. 

Niet alle links zijn even impactvol als het gaat om de online vindbaarheid te verbeteren. Click2Client gebruikt verschillende tools zoals Majestic en SEMrush om te bepalen welke “autoriteit” een website heeft. Dit is zodat we kunnen bepalen welke websites een belangrijke impact kunnen hebben. 

Misschien heb je wel eens gehoord over straffen die Google uitdeelt. Sommige mensen proberen immers misbruik te maken van het algoritme. Daarom kan er onderscheid gemaakt worden tussen white hat SEO en black hat SEO. 

White hat SEO

Met white hat SEO verkrijgt je website natuurlijke en relevante links. Door kwalitatieve content te schrijven, linkt een andere website naar het artikel dat je hebt geschreven is een normale manier hoe een link verkregen kan worden. Click2Client past uitsluitend white hat SEO toe.

Black hat SEO

Black hat SEO zijn strategieën om op een onnatuurlijke manier links te verkrijgen. Hierbij kan gedacht worden aan links verkrijgen van websites die niet in de vergelijkbare sector actief zijn of een plotseling toename van links.

Waarom linkbuilding?

Verhoog je online zichtbaarheid

Wil jij opvallen in de digitale menigte? Ontdek hoe linkbuilding het ticket is naar het vergroten van zichtbaarheid en impact.

Voordelen van linkbuilding bij Click2Client
Relevante links

Geen links van websites die niet betrouwbaar zijn of in een andere sector actief zijn.

Transparantie

Voordat we aan de slag gaan maken we eerst inzichtelijk welke resultaten behaald worden.

De voordelen van Click2Client

Wij staan voor je klaar met raad en daad.

Maatwerk

Ieder bedrijf is anders, dat begrijpen wij als geen ander.

Korte lijnen

Aanpassing nodig aan de campagne of website? Dezelfde dag geregeld.

Resultaten

Geen gouden bergen, wel aantoonbare resultaten waar jij blij van wordt.

Initiatief

We denken actief met je mee. Uiteraard heb jij het laatste woord.

Kosteloze quickscan van je website

Meer om de website beter te laten vinden

Technische SEO

Behoefte aan een snelle en gebruiksvriendelijke website? Click2Client zorgt voor de technische zaken zodat jouw website optimaal presteert.

Lokale SEO

Lokaal beter gevonden worden. Lokale SEO biedt de mogelijkheid om gevonden te worden door potentiële klanten in de buurt.

Google Mijn Bedrijf

Wil jij ervoor zorgen dat je bedrijf opvalt wanneer klanten in je buurt zoeken? Ontdek de kracht van Google Mijn Bedrijf en zet je onderneming in de schijnwerpers!

Content optimalisatie

Ontdek de kracht van contentmarketing en laat je merk schitteren in de digitale ruimte. Met onze strategische aanpak brengen we jouw verhaal tot leven en trekken we jouw ideale publiek aan.

Boost je Business

Neem contact op en haal online succes.

Vandaag, morgen of in de toekomst. Onze specialisten staan voor je klaar.

Bel ons op 0252-200053

Hebben we een 'match'? Laten we afspreken.

Aan de slag?

Maak nu een afspraak. Zonder kosten. Zonder verplichtingen.