Lokale SEO

Beter gevonden worden door potentiële klanten in de regio? Lokale SEO verhoogd de online vindbaarheid binnen jouw regio.

Waarom lokale SEO?

Verbeterde lokale vindbaarheid

Click2Client heeft al veel bedrijven mogen verder helpen op het gebied van lokale vindbaarheid, ben jij de volgende die wij mogen verder helpen?

Voordelen van lokale SEO bij Click2Client
Gespecialiseerde kennis

Door de uitgebreide ervaring met lokale SEO, zijn we specialist op het gebied van lokale vindbaarheid.

Groter klantbereik

Door een verbeterde online vindbaarheid, is het mogelijk meer potentiële klanten te bereiken.

vraag een kosteloze quickscan van je website aan

Van planning tot aanpassing

Onze aanpak

01.
Kennismaking

Voordat we beginnen kijken we eerst naar het bedrijf. De doelstellingen die bereikt moeten worden, de branche en natuurlijk de doelgroep.

02.
Analyse en research

Met helder inzicht in het bedrijf volgt stap twee: onderzoek en analyse van kansen op de markt. Dit omvat lokale zoektermenonderzoek, zoekvolume en doelgroep analyse.

03.
Uitvoering

Het is eindelijk tijd om aan de slag te gaan zodat je lokaal beter gevonden kan worden.

04.
Monitoring

Nadat we aanpassingen hebben doorgevoerd, analyseren we de resultaten en wordt gekeken hoe de resultaten verder verbeterd kunnen worden.

De voordelen van Click2Client

Wij staan voor je klaar met raad en daad.

Maatwerk

Ieder bedrijf is anders, dat begrijpen wij als geen ander.

Korte lijnen

Aanpassing nodig aan de campagne of website? Dezelfde dag geregeld.

Resultaten

Geen gouden bergen, wel aantoonbare resultaten waar jij blij van wordt.

Initiatief

We denken actief met je mee. Uiteraard heb jij het laatste woord.

Meer weten? Plan een online consult. Kosteloos!

FAQ Lokale SEO

Misschien zit je nog met vragen

Daarom alvast een overzicht van antwoorden op een aantal veelgestelde vragen

Lokale SEO is het optimaliseren van de website om beter zichtbaar te zijn voor lokale zoekopdrachten. Het is belangrijk omdat het helpt potentiële klanten te bereiken die actief zoeken naar producten of diensten in jouw buurt.

Door onze jarenlange ervaring met lokale SEO. Biedt Click2Client uitgebreide mogelijkheden voor het verbeteren van de lokale vindbaarheid.

Click2Client gebruikt tools zoals Google Analytics en Google Search Console om lokale zoekprestaties in de gaten te houden. 

Factoren zoals bedrijfsvermeldingen, online beoordelingen, website-optimalisatie, relevantie van inhoud en locatiegegevens hebben invloed op lokale zoekrangschikkingen. Click2Client zorgt ervoor dat het klopt.

Factoren zoals bedrijfsvermeldingen, online beoordelingen, website-optimalisatie, relevantie van inhoud en locatiegegevens hebben invloed op lokale zoekrangschikkingen.

Als eerste gaan we in gesprek met jou zodat we een duidelijk beeld hebben van het bedrijf en de doelstellingen die je wil bereiken. Daarna gaan we aan de slag. Voor meer informatie kan je altijd het stappenplan hierboven bekijken.

Boost je Business

Neem contact op en haal online succes.

Vandaag, morgen of in de toekomst. Onze specialisten staan voor je klaar.

Bel ons op 0252-200053

Hebben we een 'match'? Laten we afspreken.

Meer om de website beter te laten vinden

Technische SEO

Behoefte aan een snelle en gebruiksvriendelijke website? Click2Client zorgt voor de technische zaken zodat jouw website optimaal presteert.

Linkbuilding

Wij zorgen dat relevante websites linken naar je website om de autoriteit te verhogen. Links van andere websites zijn een signaal naar Google dat naar de gelinkte website interessant is.

Google Mijn Bedrijf

Wil jij ervoor zorgen dat je bedrijf opvalt wanneer klanten in je buurt zoeken? Ontdek de kracht van Google Mijn Bedrijf en zet je onderneming in de schijnwerpers!

Content optimalisatie

Ontdek de kracht van contentmarketing en laat je merk schitteren in de digitale ruimte. Met onze strategische aanpak brengen we jouw verhaal tot leven en trekken we jouw ideale publiek aan.

Aan de slag?

Maak nu een afspraak. Zonder kosten. Zonder verplichtingen.