Web- en contentbeheer

De juiste content is essentieel voor commercieel succes van uw website. Teksten, foto’s en eventueel video’s moeten actueel en bijgewerkt zijn.
Daarnaast heeft een website ook technisch onderhoud nodig zodat de site goed en veilig blijft werken.

Altijd up-to-date

Uw website altijd up-to-date, dat is web- en contentbeheer door Click2Client. De juiste content is essentieel voor commercieel succes van uw website.
Wat op uw website te zien en lezen is trekt bezoekers naar uw website en houdt ze vast op uw website. De inhoud van de website, de content, moet de aandacht vasthouden en laat ze bij u terugkomen en zorgen dat ze klant worden.

Tijd, kennis en inspiratie

In onze dagelijkse praktijk zien wij dat het voor vele bedrijven een grote uitdaging is de website up-to-date te houden. Met name voor de bedrijven waar online geen kerntaak is. Vaak schiet dit erbij in door een gebrek aan tijd of aan kennis.

Click2Client houdt uw website up-to-date. Snel, goed én betaalbaar.

Landingspagina’s

Een landingspagina is de pagina waarop de bezoeker binnenkomt na een klik op een advertentie. Voor een effectieve online campagne is het belangrijk dat de boodschap in de advertentie aansluit bij de landingspagina. Een voorbeeld: als in de advertentie een aanbieding op product X123 toont, en iemand klikt op de advertentie, dan moet de pagina waarop men terecht komt het aanbod van product X123 tonen. Logisch toch?

Het maken en aanpassen van landingspagina’s maakt deel uit van het contentbeheer.

Website en contentbeheer

  • Uw website altijd up-to-date
  • Actief aandragen nieuwe onderwerpen en pagina’s
  • Vast maandbedrag: u weet exact waar u aan toe bent
  • Perfecte integratie met online campagnes

… uw voordelen

  • Een website die uw business ondersteunt
  • U kunt zich richten op uw kerntaken
  • Meer bezoekers
  • Terugkerende bezoekers
  • Meer klanten
  • Effectieve campagnes

Uw website altijd up-to-date?

Zullen we een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Veel gestelde vragen over website- en contentbeheer

Hoe weten jullie waarover je moet schrijven?

Dat weten we in samenspel met u. In overleg geeft u aan wat nieuw is, wat de wijzigingen en ontwikkelingen van uw bedrijf zijn. Daarbij geven wij aan wat we in de markt zien en wat zinvol is/kan zijn voor u. Niet voor niets noemen wij het actief webonderhoud.

Ik heb al een website, kunnen jullie deze onderhouden?

Nee, in de basis onderhouden wij uitsluitend websites geleverd door Click2Client. Alleen dan weten we hoe het Content Management Systeem in elkaar zit en komen we niet voor onplezierige verrassingen te staan.

Zoals altijd zijn er uitzonderingen op de regel… voor grotere adverteerders en franchise ketens voert Click2Client het contentbeheer van de site uit.

Komt de nieuwe website hoog in Google?

Een succesvolle website zorgt voor een zo hoog mogelijke positie in Google. Dat gaat niet vanzelf. Zie de positie in Google als een autorace: de winnaar van een autorace wordt bepaald door de juiste combinatie van auto en coureur. Bij de “wedstrijd” van Google is de website de auto en de coureur de persoon “aan de knoppen”. De combinatie van de juiste techniek en de juiste kennis zorgt voor het beste resultaat. We noemen dat “zoekmachine optimalisatie”, vast onderdeel van het contentbeheer van de nieuwe website.

Elke website die wij leveren biedt de juiste “gereedschappen” om te zorgen dat uw nieuwe website hoog in Google staat wanneer dat voor u belangrijk is.

Wat kost website- en contentbeheer?

 

Website- en contentbeheer kost een vast maandelijks bedrag. Voordelen: u weet exact waar u aan toe bent en er is nooit gedoe over uurtje-factuurtje. De hoogte van het maandelijkse bedrag is afhankelijk van o.a. de omvang van de site, het aantal talen et cetera.

Laat van u horen

Interessante dingen gezien? Afspraak maken? Stuur een bericht en we maken snel een afspraak.