Effectief en persoonlijk

De juiste boodschap direct en gericht naar de juiste personen. Het verhoogt het rendement van uw campagne.
Click2Client helpt met uw complete e-mailmarketing.

E-mail marketing

Uw klant online benaderen met de juiste e-mailcampagne en zorgeloos het e-mail proces beheren? Dat kan, Click2Client verzorgt e-mailmarketing campagnes voor vele klanten. Van ontwikkeling en ontwerp tot het versturen van de nieuwsbrief.

Informatie waar u wat mee kunt

E-mailmarketing geeft u zeer veel mogelijkheden om uw klanten effectief te benaderen: benader uw klanten persoonlijk met een e-mail, krijg meer inzicht met online enquêtes of verhoog het aantal leads.
Hoe beter de communicatie is afgestemd op de interesses van de ontvanger, hoe groter de kans op de gewenste reactie door uw doelgroep.

Klantinzicht

De juiste boodschap direct en gericht naar de juiste personen. Het verhoogt het rendement van uw campagne. Click2Client helpt u met uw e-mailmarketing wanneer u efficiënt wilt communiceren met uw doelgroep en resultaatgerichte e-mailcampagnes wilt versturen.

E-mail marketing

  • Complete verzorging van uw e-mail campagnes
  • Ontwerp e-mailing
  • Meten resultaten
  • State-of-the art e-mailsysteem

… en de voordelen

  • Kostenbesparend
  • Meetbaar
  • Sturen op resultaat
  • Snel schakelen, binnen een dag van idee naar verzending
  • Personaliseren

E-mail effectief inzetten?

Zullen we een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Veel gestelde vragen over e-mail marketing

Hebben jullie e-mail adressen die ik kan gebruiken?

Nee. Voor het versturen van e-mail maken we voor uw klanten gebruik van e-mail die u in bezit heeft. We weten dat er (vele) aanbieders zijn van e-mail adressen, echter dat is niet de markt waarop wij ons willen begeven. Ondanks dat er ongetwijfeld zeer bonafide e-mail adres leveranciers zijn willen we elke mogelijkheid op het versturen van ongewenste e-mail (spam) vermijden.

Hoe kan ik e-mail gebruiken om mijn klanten te binden en meer aan bestaande klanten te verkopen?

U heeft e-mail adressen van uw klanten. Middels een juist aanbod op het juiste moment heeft u de beste kans op een succesvolle up- of cross sell. E-mail biedt hierbij de mogelijkheden om snel een actueel aanbod bij uw klanten te krijgen. Denk hierbij aan temperatuur- of weersgevoelige aanbiedingen.

Wat kost e-mail marketing?

E-mail marketing zetten wij in als onderdeel van een compleet online marketing pakket.
In vergelijk met traditionele mailingen per post is e-mail marketing veel goedkoper omdat er geen drukkosten en portikosten zijn.

Laat van u horen

Interessante dingen gezien? Afspraak maken? Stuur een bericht en we maken snel een afspraak.