Vergroot uw naamsbekendheid, bereik en website bezoek met Facebook

Met haar unieke mogelijkheden geeft Facebook de mogelijkheid om exact uw doelgroep te vinden en te interesseren.
Click2Client verzorgt complete en succesvolle Facebook campagnes.

Waarom adverteren op Facebook

Adverteren op Facebook levert u op:

 • Hogere naamsbekendheid bij uw ideale doelgroep
 • Hogere merkbetrokkenheid en voorkeur onder fans
 • Groter communicatiebereik door meer fans
 • Extra verkeer naar de website
 • Genereren van leads
 • Genereren van sales en verkopen
 • U blijft in beeld bij uw doelgroep

Click2Client verzorgt uw advertentiecampagne op Facebook. Met een effectieve Facebook campagne die Click2Client voor u ontwikkelt en beheert heeft u meer fans, een hogere naamsbekendheid, meer bezoekers en meer omzet.

Exact en specifiek

Met geen enkel advertentieplatform kunt u zo doelgericht uw beoogde publiek benaderen als met Facebook. Facebook beschikt over een schat aan informatie over personen en voorkeuren.

Voor uw Facebook campagne maken we gebruik van deze mogelijkheden om uw advertentie te vertonen aan Facebook gebruikers die u interessant vindt en die u interessant vinden.

Meer likes?

Facebook heeft de mogelijkheid voor een campagne gericht op het verkrijgen van meer likes. Voordeel? Met een groter aantal fans bereikt uw bericht meer (potentiële) klanten.

… of meer website bezoek

Met een Facebook advertentiecampagne kunt u effectief en voordelig bezoekers naar uw website laten doorklikken. Met de specifieke selectiecriteria krijgt u exact die bezoekers die zoeken wat u biedt.

Adverteren op Facebook

 • Compleet inrichten van uw Facebook campagne
 • Facebook advertentie campagne op maat
 • Sturen op uw doelstelling
 • Optimalisatie. Continu verbeteren van uw Facebook campagne
 • Continu meten van resultaten
 • Kennis en kunde. Ervaren in Facebook advertentie campagnes

… en de voordelen

 • Een hoger bereik door meer fans
 • Meer bezoekers, meer klanten
 • Exact uw doelgroep benaderen: regionaal, voorkeuren, leeftijd et cetera
 • Rendement. Adverteren met meetbare resultaten
 • Sturen op resultaat
geo-targeting3

Exact en specifiek

Wonen en werken uw klanten in de regio van uw bedrijf? Met Facebook adverteren worden uw advertenties alleen in uw eigen regio vertoond.

Een voorbeeld? Als u een fotograaf bent die gespecialiseerd is in trouwfotografie en gevestigd is in Nieuwegein, dan is het een goed idee om als doelgroep mensen met een relatiestatus ‘verloofd’ te hebben die woonachtig zijn in de regio rond Nieuwegein. Zo zetten wij uw budget alleen in waar het zinvol is.

Succesvol op Facebook adverteren?

Zullen we een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Veel gestelde vragen over adverteren op Facebook

Facebookpagina of Facebookprofiel?

Een Facebookprofiel inzetten als bedrijfspagina? Niet doen!

Een Facebook-profiel aanmaken voor je bedrijf is niet de bedoeling. Dit is een fout die door veel bedrijven wordt gemaakt.

Wat is een Facebook profiel

Een Facebook profiel is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Niet voor commercieel gebruik. Een Facebook profiel is bedoeld voor individuen, je geeft dus ook je eigen naam op voor het profiel. Met een Facebookprofiel maak je vrienden en je hebt een eigen tijdlijn.

Wat is een pagina?

Pagina’s zijn bedoeld voor zakelijk gebruik. Facebookpagina’s hebben één of meerdere beheerders. Facebook heeft er goed over nagedacht wat bedrijven zouden willen melden op de pagina, Facebookpagina’s zijn daar dan ook goed op ingericht.

Toch lekker een profiel aanmaken?

Bezint voor ge begint. Facebook hanteert regels streng. Facebook verwijdert met regelmaat profielpagina’s van bedrijven. Heeft u een Facebookprofiel mooi ingericht en allemaal vrienden verzameld, is het Facebook profiel weg! Daarbij is het eenvoudig weg niet professioneel om als bedrijf een Facebookprofiel in plaats van pagina te hebben.

Dit zegt Facebook zelf over het verschil tussen een persoonlijk profiel en een zakelijke pagina.

Pagina maakt u vanuit een profiel

Om een Facebook bedrijfspagina te maken is een persoonlijk profiel noodzakelijk.
Starten met een bedrijfspagina? Maak dan eerst een persoonlijk profiel aan. Een Facebook-profiel maakt u eenvoudig aan op Facebook.com. Een profiel maakt u aan onder uw eigen naam.

Click2Client helpt u bij het inrichten van uw zakelijke Facebookpagina, het krijgen van fans en het maken van content voor uw Facebookpagina.

Facebookprofiel = persoonlijk Facebookpagina = zakelijk
Het is als bedrijf minder professioneel om een persoonlijk Facebookprofiel te mis-/gebruiken als zakelijke pagina. Een Facebookpagina staat voor zakelijke professionaliteit.
U gaat online relaties aan met persoonlijke vrienden na het accepteren van een vriendschapsverzoek met uw Facebook vrienden. Klanten, relaties, collega’s en geïnteresseerden kunnen uw pagina “liken”, zonder uw toestemming. Zij zijn uw fans.
De verzameling berichten en foto’s vormen uw tijdlijn met persoonlijke ervaringen. Denk hierbij aan vakanties, etentjes en andere persoonlijke momenten. De verzameling berichten vertellen het verhaal van en achter uw bedrijf, diensten, producten en mensen. Denk hierbij aan zakelijke momenten zoals acties en ontwikkelingen.
Vrienden waarmee u veel interactie heeft zien uw bericht bovenaan hun persoonlijke tijdlijn. Actief betrokken fans hebben de grootste kans om uw berichten op hun eigen tijdlijn te zien.
U bepaalt zelf wie welk bericht kan zien door uw vrienden te groeperen in lijsten. Bijvoorbeeld: vrienden, familie, collega’s. Alle berichten zijn openbaar. U heeft de mogelijkheid om een selectie te maken van welke fangroep uw update ziet. Bijvoorbeeld: alleen vrouwelijke klanten.
Per bericht ziet u het aantal likes, reacties en hoe vaak gedeeld. Maar niet hoe groot het bereik van het bericht is. Bij elk bericht ziet u naast het aantal likes, reacties en hoe vaak gedeeld ook hoeveel mensen u bereikt heeft met uw bericht.
Omdat u geen statistieken heeft, is het onduidelijk wat u bereikt met uw Facebookprofiel en uw berichten. Met uitgebreide statistieken weet u exact wat de prestaties van uw Facebook pagina zijn. U weet wanneer uw fans online zijn, waar ze vandaan komen en welke berichten goed gelezen zijn.
Uw netwerk groeit door mensen die u persoonlijk kennen. Zij sturen u een vriendschapsverzoek of u stuurt hen een vriendschapsverzoek. Het aantal fans groeit omdat anderen via fans van uw pagina met uw pagina in aanraking komen. Of u kunt adverteren om extra likes te verkrijgen.
Op uw tijdlijn zijn geen commerciële boodschappen toegestaan. U kunt uw berichten dus niet promoten. U heeft alle mogelijkheden om uw bedrijf te promoten. Bijvoorbeeld met adverteren het bereik van uw bericht te vergroten.
U heeft geen mogelijkheid om uw nieuwsbrief, webshop of andere online activiteiten te koppelen. U heeft alle mogelijkheden om een nieuwsbrief, webshop of andere online activiteiten aan uw Facebookpagina te koppelen.
Weinig tot geen mogelijkheden om uw profiel aan uw netwerk aan te bevelen. Fans hebben veel mogelijkheden om hun netwerk te laten weten dat u de juiste partij bent.
U kunt geen berichten vooruit inplannen. Berichten kunnen tot een half jaar van te voren worden gemaakt en ingepland.
Maximaal 5.000 vrienden. Onbeperkt aantal fans.
U bent de enige die uw Facebookprofiel kan beheren. Een Facebookpagina kan meerdere beheerders hebben.
Hoe werkt adverteren op Facebook?
Is adverteren op Facebook altijd de juiste optie?

Nee. Adverteren op Facebook is niet altijd de meest effectieve wijze om nieuwe klanten te vinden.

Een voorbeeld waarbij wij terughoudend zijn met het inzetten van Facebook is bij B2B. De gebruikers van Facebook zijn met name particulieren. Wij staan kritisch tegenover het inzetten van Facebook voor zakelijke lead generatie.

Uit ervaring weten wij in welke gevallen het wel of niet zinvol is. Click2Client levert geen 13-in-een-dozijn-campagnes, maar uitsluitend maatwerk online marketing oplossingen. Oplossingen die passen bij uw bedrijf en doelstellingen. Alleen als het zinvol is zetten wij Facebook adverteren voor u in.

Maak een afspraak, dan komen we in overleg tot een online marketing die succesvol is.

Laat van u horen

Interessante dingen gezien? Afspraak maken? Stuur een bericht en we maken snel een afspraak.