Wat is een goede website?

Een website heeft onderhoud nodig. Voor commercieel succes is actuele inhoud essentieel en met regelmaat zijn technische aanpassingen nodig.
Uw website altijd up-to-date, dat is webbeheer door Click2Client.

De juiste website

De ene website is de andere niet. Een website voor uw online bedrijfspresentatie stelt andere eisen dan een complexe webshop met op maat gemaakte datakoppelingen. De nieuwe website moet passen bij uw bedrijf, uw klanten en uw doelstellingen.

Online marktbewerking

De website is een belangrijks onderdeel van uw complete online marktbewerking. Voor een optimaal resultaat sluiten alle onderdelen van uw online marktbewerking op elkaar aan.

Techniek én inhoud

Voor uw nieuwe website is een stuk techniek nodig. Uiteraard. Maar nog belangrijker is de inhoud van uw nieuwe website. Wat is uw verhaal, uw diensten, uw onderscheidend vermogen.

Click2Client levert u niet alleen de techniek, maar ook de inhoud. Samen met onze specialisten schrijven wij de inhoud van uw nieuwe website en verzorgen met onze partners goed foto- en videomateriaal.

Dat maakt een webbouw door Click2Client anders.

Altijd up-to-date

Een website heeft onderhoud nodig: zowel qua inhoud als qua techniek. Uit ervaring weten we dat het bijhouden van de website er vaak bij inschiet. Kennis, inspiratie maar vooral de tijd ontbreekt om te zorgen dat de website altijd up-to-date is. Click2Client levert daarom uitsluitend websites voorzien van actief content- en technisch beheer.

Toch zelf de website onderhouden? Dan zijn er vele uitstekende partijen die u van dienst kunnen zijn.

Daarom een website van Click2Client

  • Nieuwe website van A tot Z
  • Toegespitst op uw bedrijf en markt
  • Maatwerk website
  • Passend bij uw budget
  • State-of-the-art techniek
  • Moderne, frisse uitstraling
  • Levering van techniek én inhoud

Ook een succesvolle website?

Zullen we een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Veel gestelde vragen over een nieuwe website

Komt de nieuwe website hoog in Google?

Een succesvolle website zorgt voor een zo hoog mogelijke positie in Google. Dat gaat niet vanzelf. Zie de positie in Google als een autorace: de winnaar van een autorace wordt bepaald door de juiste combinatie van auto en coureur. Bij de “wedstrijd” van Google is de website de auto en de coureur de persoon “aan de knoppen”. De combinatie van de juiste techniek en de juiste kennis zorgt voor het beste resultaat. We noemen dat “zoekmachine optimalisatie”, vast onderdeel van het contentbeheer van de nieuwe website.

Elke website die wij leveren biedt de juiste “gereedschappen” om te zorgen dat uw nieuwe website hoog in Google staat wanneer dat voor u belangrijk is.

Moet ik mijn domein bij jullie onderbrengen?

Nee, in tegenstelling tot andere aanbieders hoeft u bij Click2Client uw internetdomein niet bij ons onder te brengen. Wel zal, en nu wordt het even technisch,  aanpassing aan de domeininstellingen gedaan moeten worden op het moment dat uw nieuwe website live gaat. Dat kan uw huidige domeinbeheerder voor u doen.

Het feit dat het niet moet betekent niet dat het niet mogelijk is. Uiteraard kunnen wij ook de domeinregistratie en domeinbeheer voor uw uitvoeren. Zo heeft u alles in één hand.

Wat kost een nieuwe website?

De meest voor de hand liggende vraag. Toch niet zo eenvoudig te beantwoorden, vergelijk het met “wat kost een auto?” of “wat kost een vakantie?” Aan een Porsche 911 hangt een ander prijskaartje dan aan een Citroën C1, en toch zijn het allebei auto’s. Hetzelfde met een website. Heeft u een relatief eenvoudige actiesite nodig of een uitgebreide website met meerdere talen en een webshop? Uw nieuwe website moet passen bij uw bedrijf en doelstellingen.

Click2Client maakt goed doordachte websites die goed scoren op internet. Die niet alleen goed vindbaar zijn op Google.nl, maar ook prettig en snel werken en, niet onbelangrijk, er mooi uitzien.

Welk Content Management Systeem gebruiken jullie?

Voor de meeste sites gebruiken we WordPress. WordPress is het populairste Content Management Systeem (CMS) dat op dit moment in de markt is. WordPress is open-source waardoor er heel veel ontwikkelaars mee werken en kennis beschikbaar is. Daarnaast beschikt WordPress over enorm veel plugins, waardoor het wiel niet telkens opnieuw uitgevonden hoeft te worden en dat scheelt ontwikkeltijd én kosten.

Laat van u horen

Interessante dingen gezien? Afspraak maken? Stuur een bericht en we maken snel een afspraak.