Conversiegerichte site in smart stijl

smart.mbdb.nl

smart heeft in Nederland geen dealers. Wel agentschappen. Hier kunnen klanten terecht voor service, proefritten en hulp bij de aanschaf van een smart #1 of #3. Voor smart center Den Haag, een van deze agentschappen, hebben we een smart site mogen bouwen.

Over smart center Den Haag

Wat een smart center is.

Een smart center speciaal ontworpen voor de verkoop en onderhoud van smart auto's. Hier kunnen klanten de nieuwste modellen van deze innovatieve elektrische voertuigen ontdekken en ervaren. smart center Den haag biedt uitgebreide informatie, persoonlijke begeleiding en de mogelijkheid voor proefritten, zodat klanten de unieke eigenschappen en voordelen van de Smart zelf kunnen beleven. Daarnaast kunnen bezoekers rekenen op deskundig advies over financieringsopties, onderhoud en accessoires, waardoor het smart center Den Haag de beste plek is voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van duurzame mobiliteit.

De vraag én de oplossing.

Een website volledig in de smart stijl met een focus op lokale vindbaarheid. Vanuit dat beginpunt zijn we aan de slag gegaan. Met als resultaat een website die goed scoort, zowel op het gebied van stijl als top posities binnen Google.
Bekijk het resultaat hier. 

Boost je Business

Neem contact op en haal online succes.

Vandaag, morgen of in de toekomst. Onze specialisten staan voor je klaar.

Bel ons op 0252-200053

Hebben we een 'match'? Laten we afspreken.

Aan de slag?

Maak nu een afspraak. Zonder kosten. Zonder verplichtingen.