Voordelen.

Online marketing geeft een enorme bijdrage leveren aan de groei van jouw bedrijf. Een goed doordachte online strategie én uitvoering is essentieel. Online marketing doe je er niet zomaar even bij; het vraagt kennis, kunde, inspiratie en tijd. Click2Client helpt je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Click2Client is je "online marketingafdeling". Je hebt geen zorgen én een vraagbaak voor je online marketing. Je betaald alleen voor wat je nodig hebt tegen een vast, scherp tarief.

Continue proces

Het houdt nooit op

Online marketing doe je niet voor je hobby. Het is een manier om de klanten te winnen. Succesvolle online marketing  begint met een goede strategie. In overleg formuleren we concrete doelstellingen, stappenplan én zorgen voor de uitvoering.

 

Oplossing

Beter en voordeliger

Natuurlijk kan je een complete online marketingafdeling oprichten om alle gewenste disciplines in huis te halen. Of je besteed het uit. Dat is voordeliger, minder risico en minder zorgen. Je beschikt over een compleet team tegen de kosten van een parttimer.

 

Resultaten

Wat levert het mij op?

Meer bezoekers

Optimale online presentatie

Meer klanten

Minder zorgen... het is geregeld!

Vaste, budgetteerbare kosten

Beschikking over online kennis en kunde.

Onilne marketing door Click2Client

De voordelen

Alleen betalen voor wat je nodig hebt

Geen langdurige contacten

Scherpe tarieven

Een vraagbaak voor online

Korte lijnen

Kennis en kunde met bewezen ervaring

Wat mag je van ons verwachten?

Zoekmachine optimalisatie wordt gebruikt om websites hoger te laten te laten komen bij de organische (niet betaalde) zoekresultaten van Google. Vaak wordt de term "Search Engine Optimization" (SEO) gebruikt.

Zoekmachine optimalisatie is een samenspel van o.a. de inhoud van de site en de gebruikte techniek.
Als Google jouw webpagina belangrijk vind bij een zoekopdracht dan komt de site hoger in de zoekresultaten. Dit geeft meer websitebezoekers en meer klanten.

Maatwerk

Samen vertalen we jullie doelstellingen naar online oplossingen. Als het eenvoudig kan, maken we het niet ingewikkeld. Je krijgt alleen dat wat op dat moment nodig is. 

Korte lijnen

Geen "call" aanmaken in een ticket-systeem maar persoonlijk contact met korte lijntjes. Daar houden wij zelf ook van. En persoonlijk contact brengt nieuwe ideeën én betere resultaten.

En een beetje van onszelf.

Natuurlijk doen wij wat je van ons vraag. Maar de beste oplossing is niet altijd de meest voor de hand liggende. Zien wij een andere oplossing waarvan wij denken dat die beter is, dan laten je dat weten. Om zo tot de beste oplossingen te komen.

Services.

Adverteren

» Laat je bedrijf groeien

E-mail marketing

» De klantenbinder

Website beheer

» Altijd up-to-date

Google Mijn bedrijf

» Bedrijfsgegevens

Nieuwe website

» Fris en fruitig

Domein

» Je eigen URL

SEO

» Hoog in Google

Online strategie

» Resultaat gedreven