websitebezoekers-herkenning

Van anonieme websitebezoekers klanten maken. Leadinfo herkent bedrijven die de website bezoeken met naam & toenaam. Met deze gegeven ga je zelf actief contact opnemen met de bezoekers van je website met potentie.

Click2Client zorgt voor het gemakkelijk implementeren van de Leadinfo software en geeft ondersteuning bij vragen.

Hoog in Google

Je site staat hoog in Google bij mensen die zoeken naar wat jullie doen zoals auto-onderhoud en reparatie. In de regio waar je klanten wonen en werken.

Hoog in Google

Gericht op de je eigen regio

Bij zoekopdrachten op Google die voor je belangrijk zijn

Resultaat: een hogere naamsbekendheid, meer belletjes en e-mails maar vooral een beter werkplaatsbezetting.

Google ranking en ads

Inhoud en techniek

De één kan niet zonder de ander

Voor optimale resultaten moeten de techniek en de mogelijkheden van de site in orde zijn. Dat geeft de mogelijkheden om de website zo te maken dat Google deze perfect kan verwerken.

 

Verdiend vs betaald

Organisch of betaald

Zoekmachine optimalisatie is erop gericht om zoveel mogelijk websitebezoekers via de normale (niet betaalde) zoekresultaten te behalen. Dit in tegenstelling tot betaald verkeer dat via advertenties de website bezoekt.

Samenspel

De som der delen

En perfect samenspel van kennis, techniek en inhoud zorgen dat je site zo hoog mogelijk in Google staat.

Content SEO

Technische SEO

Google Mijn bedrijf

Zoekmachine optimalisatie door Click2Client

Zo hoog mogelijk.

Zo hoog mogelijk in Google

Continue meting van de resultaten

Contentoptimalisatie

Technische SEO optimalisatie

Dit wil ik.

Wat is zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie wordt gebruikt om websites hoger te laten komen bij de organische (niet betaalde) zoekresultaten van Google. Vaak wordt de term "Search Engine Optimization" (SEO) gebruikt.

Zoekmachine optimalisatie is een samenspel van o.a. de inhoud van de site en de gebruikte techniek.
Als Google jouw webpagina belangrijk vindt bij een zoekopdracht dan komt de site hoger in de zoekresultaten. Dit geeft meer websitebezoekers en meer klanten.

Waarom is SEO nodig

Google beoordeelt een website op meer dan 200 punten. Op basis hiervan rangschikt Google je website binnen de zoekresultaten. Wat je ook wilt verkopen via je website, je hebt zoekmachine optimalisatie nodig om online optimaal resultaat te kunnen behalen.

Om succesvol te zijn in zoekmachine optimalisatie is kennis van doorslaggevend belang en is voorop blijven lopen noodzakelijk. Je moet weten wat de "spelregels" van Google zijn en hoe je deze kan gebruiken voor zoekmachine optimalisatie.

Klopt, als klant van Click2Client heb je standaard Google Analytics statistieken, vaak in een overzichtelijk rapport. Met Google Analytics krijg je inzicht is data als regio/plaats, leeftijd en geslacht. Met Leadinfo krijg je daarbij het bedrijfsprofiel met uitgebreide bedrijfsinformatie van zakelijke websitebezoekers.

Leadinfo heeft in de loop van de tijd een database opgebouwd van bedrijven en IP adressen. Door het IP-adres van een bezoeker te koppelen aan de unieke database, geeft de Leadinfo software je een overzicht van elke gebruiker, van waar ze werken tot hun gedrag op jouw website.

Ja, Leadinfo is 'AVG'-proof'. Als dat niet zo zouden wij het niet aanbieden. Je hoeft ons niet op onze woorden geloven, lees hier alle info.