Website altijd up-to-date

De juiste inhoud is belangrijk voor commercieel succes van uw website. Teksten, foto’s en video’s moeten actueel en bijgewerkt zijn. Daarnaast heeft een website ook technisch onderhoud nodig zodat de site goed en veilig blijft werken.

Click2Client zorgt ervoor dat je website altijd up-to-date is én voert het technische onderhoud uit. Voor een vast bedrag per maand heb je er geen omkijken meer naar.

Content is king

Maak van bezoekers klanten

De website altijd up-to-date, dat is web- en contentbeheer door Click2Client. De juiste content is essentieel voor commercieel succes van uw website.
Wat op uw website te zien en lezen is trekt bezoekers naar de website. Zorgt dat ze interesse in je bedrijf en diensten krijgen, bij je terugkomen en uiteindelijk klant worden.

Tijd, kennis en inspiratie

Met de D van Discipline

We zien het dagelijks. Het bijhouden van de website is voor veel bedrijven een lastige opgave. Zeker als online geen kerntaak is. En laten we wel zijn, dat geldt voor de meeste bedrijven. Het schiet erbij in door een gebrek aan tijd, inspiratie en vaak kennis.

Dat is wat contentbeheer van Click2Client voor je oplost.

En wat kost dat?

Geen verrassingen

Elk bedrijf is uniek.  Samen bepalen we wat voor jouw bedrijf nodig is en op basis daarvan maken we een prijsafspraak.

Voor een vast scherp bedrag per maand weet je exact waar je aan toe bent. Dus geen uurtje-factuurtje. Het verschil van Click2Client.

Dit is wat je krijgt

Geen zorgen, het wordt geregeld

De website altijd up-to-date

Actief aanbieden nieuwe onderwerpen en pagina’s

Vast maandbedrag: dan weet je exact waar je aan toe bent

Perfecte aansluiting met eventuele online campagnes

... en dit zijn de voordelen

Jouw succes is ons succes

Een website die je bedrijf ondersteunt

Een perfect online visitekaartje

Geen zorgen over de website, dus meer tijd voor je klanten

Meer bezoekers op de website

Meer klanten

Dit wil ik.

Dat weten we in samenspel met jou. In overleg geef je aan wat nieuw is, wat de wijzigingen en ontwikkelingen van het bedrijf zijn. Daarbij geven wij aan wat we in de markt zien en wat zinvol is/kan zijn voor jullie en jullie klanten. Niet voor niets noemen wij het actief website-onderhoud.

Dat hangt ervan af. Grotere organisaties of bedrijven met een franchise constructie beschikken vaak over een goed werkende en doorontwikkelde website. In dat geval kunnen wij een bestaande website onderhouden. Het technische onderhoud ligt dan echter niet bij Click2Client.

Voor het complete beheer: het bijhouden én technisch beheer doen wij uitsluitend met onze eigen websites. Alleen dan weten we hoe de site in elkaar zit en komen we niet voor onplezierige verrassingen te staan. Ook wij zijn door schade en schande wijzer geworden.

Een succesvolle website staat zo hoog mogelijk in Google bij zoekopdrachten die voor jou belangrijk zijn.

Dat gaat niet vanzelf. Zie de positie in Google als een autorace: de winnaar van een wedstrijd wordt bepaald door de juiste combinatie van auto én coureur. Bij de “wedstrijd” van Google is de website de auto en de coureur de persoon “aan de knoppen”. De combinatie van de juiste techniek en de juiste kennis zorgt voor het beste resultaat.

We noemen dat “zoekmachine optimalisatie”, vast onderdeel van het contentbeheer van de nieuwe website. Elke website die wij leveren biedt de juiste “gereedschappen” om te zorgen dat uw nieuwe website hoog in Google staat wanneer dat voor u belangrijk is.

Optioneel is het mogelijk de website uit te breiden met "Google-pagina's". Dit zijn pagina's die erop gericht zijn om bij een bepaalde zoekopdracht zo hoog mogelijk te komen. Hoe dat werkt? Zoek eens op "BMW specialist Delft"; je begrijpt precies wat we bedoelen. En "ja", de website van Automaan is van ons én is voorzien van speciale "Google-pagina's".

Website- en contentbeheer kost maandelijks een vast maandelijks bedrag. Voordelen: je weet exact waar je aan toe bent en er is nooit gedoe over uurtje-factuurtje. De hoogte van het maandelijkse bedrag is afhankelijk van o.a. de omvang van de site, het aantal talen et cetera.

Internetadres – domein

Je eigen plekje op internet

Meer..
Zakelijke website bezoekers herkennen

Herkenning zakelijke websitebezoekers.

Verander zakelijke websitebezoekers in leads.

Meer..
Nieuwe website

Website bouwen

Tijd voor een nieuwe website?

Meer..
SEO google ranking

Hoog in Google

Goed gevonden worden. Wij zorgen ervoor.

Meer..
Online strategie

Online strategie

De marsroute uitstippelen

Meer..
Solliciant vinden bij vacature

Online vacaturecampagne

Compleet voor het vinden van de juiste kandidaat.

Meer..
Google mijn bedrijf

Google Mijn Bedrijf

Je bedrijfsvermelding op Google.

Meer..
e-mail marketing

E-mailmarketing

Direct in contact met je klanten

Meer..
Online adverteren

Online adverteren

Laat je bedrijf groeien

Meer..