Website Autoservice Bakker en Autolease Bakker weer bij de tijd.

15 september 2021

Een verse website voor Autoservice Bakker en Autoverkoop & Autolease Bakker in Noord-Scharwoude

Iets ten noorden van Alkmaar en Heerhugowaard ligt Noord-Scharwoude. Gevestigd is daar Autoservice Bakker en Autolease Bakker. Opgericht door Theo Bakker is het autoservicebedrijf vandaag de dag in handen van Reinout Bakker. Theo zelf neemt de verkoop en het leasedeel voor zijn rekening.

Tijd dus voor een nieuwe website. En laten we het voorzichtig zeggen… dat was ook nodig. De nieuwe site moest aan enkele punten voldoen. Zo was een duidelijkere scheiding tussen het verkoop- en onderhoudsbedrijf gevraagd, een zo goed mogelijke vindbaarheid in de regio en een uitstraling passend bij dit familiebedrijf.

Twee bedrijven in één

In de website zijn de verkoop gerelateerde pagina’s te vinden onder het menu-item “Verkoop” dat is wel zo logisch. Om het onderscheid te maken hebben de verkooppagina’s o.a. een andere footer, het blauwe deel helemaal onderaan de pagina, met eigen adres en contactgegevens. Ook is de contactpersoon en het telefoonnummer rechts in het rode vlak verschillend. Voor het verkoop deel is dit Theo, voor de onderhoudspagina’s is dit de receptionist van dienst.

Buiten openingstijden toont de site geen foto of telefoonnummer om contact op te nemen. Dan staat een link naar de afsprakenpagina om online een afspraak te maken.

En ga van een Verkoop pagina naar de Contactpagina, dan staat Theo als contactpersoon. Kom je echter van een Onderhoudspagina, dan staat de receptionist op de contactpagina. Zo krijg de bezoeker altijd de juiste persoon te zien voor zijn of haar vraag.

Hoog in Google

De nieuwe website is zo gebouwd en ingericht om maximaal te “scoren” op de Google-resultatenpagina bij zoekopdrachten uit de regio. We blijven dit monitoren en waar nodig aanpassen. Met een hoge positie zorgt de site voor een continue aanwas van nieuwe klanten.

Zo, nu wil ik die site wel een zien!

Met één klik ben je er: https://autoservicebakker.nl/

Meer nieuws.

Arnold de Boer van de Boer Brommobielen

De Boer in ’t Zand schakelt van autobedrijf naar brommobiel specialisme.

De start van een nieuw begin. De Boer in 't Zand met een nieuwe website en meer.

Lees meer...

Digital adverteren outdoor

In een rap tempo worden traditionele reclamemasten langs de snelweg vervangen voor digitale snelwegreclamemasten, z.g. “Digimasten”.

Lees meer...
website voor caravancenter peerdeman

Website voor Caravancenter Peerdeman

Nadat het autobedrijf een nieuwe website had gekregen, was het de beurt aan het caravancenter.

Lees meer...