Website Autoservice Bakker en Autolease Bakker weer bij de tijd.

15 september 2021

Een verse website voor Autoservice Bakker en Autoverkoop & Autolease Bakker in Noord-Scharwoude

Iets ten noorden van Alkmaar en Heerhugowaard ligt Noord-Scharwoude. Gevestigd is daar Autoservice Bakker en Autolease Bakker. Opgericht door Theo Bakker is het autoservicebedrijf vandaag de dag in handen van Reinout Bakker. Theo zelf neemt de verkoop en het leasedeel voor zijn rekening.

Tijd dus voor een nieuwe website. En laten we het voorzichtig zeggen… dat was ook nodig. De nieuwe site moest aan enkele punten voldoen. Zo was een duidelijkere scheiding tussen het verkoop- en onderhoudsbedrijf gevraagd, een zo goed mogelijke vindbaarheid in de regio en een uitstraling passend bij dit familiebedrijf.

Twee bedrijven in één

In de website zijn de verkoop gerelateerde pagina’s te vinden onder het menu-item “Verkoop” dat is wel zo logisch. Om het onderscheid te maken hebben de verkooppagina’s o.a. een andere footer, het blauwe deel helemaal onderaan de pagina, met eigen adres en contactgegevens. Ook is de contactpersoon en het telefoonnummer rechts in het rode vlak verschillend. Voor het verkoop deel is dit Theo, voor de onderhoudspagina’s is dit de receptionist van dienst.

Buiten openingstijden toont de site geen foto of telefoonnummer om contact op te nemen. Dan staat een link naar de afsprakenpagina om online een afspraak te maken.

En ga van een Verkoop pagina naar de Contactpagina, dan staat Theo als contactpersoon. Kom je echter van een Onderhoudspagina, dan staat de receptionist op de contactpagina. Zo krijg de bezoeker altijd de juiste persoon te zien voor zijn of haar vraag.

Hoog in Google

De nieuwe website is zo gebouwd en ingericht om maximaal te “scoren” op de Google-resultatenpagina bij zoekopdrachten uit de regio. We blijven dit monitoren en waar nodig aanpassen. Met een hoge positie zorgt de site voor een continue aanwas van nieuwe klanten.

Zo, nu wil ik die site wel een zien!

Met één klik ben je er: https://autoservicebakker.nl/

Meer nieuws.

Arnold de Boer van de Boer Brommobielen

De Boer in ’t Zand schakelt van autobedrijf naar brommobiel specialisme.

De start van een nieuw begin. De Boer in 't Zand met een nieuwe website en meer.

Lees meer...
Kaart met pin

9 tips om online zichtbaar te zijn.

7 Handige tips om je bedrijf online zichtbaar te maken en te houden

Lees meer...
Apple Maps

Apple Maps. Doen!

Waarom Apple Maps belangrijk is voor je lokale vindbaarheid.

Lees meer...
Google logo op pand

Bij Google.nl adverteren op merknaam. Kan en mag dat?

Wat als je bij een Google Ads campagne gevonden wilt worden op een merknaam. Kan en mag dat? Zo zit het.

Lees meer...

Internet Explorer wordt uitgeschakeld in Windows 11

Als onderdeel van Microsoft's aankondiging van Windows 11 is ook vermeld welke functies en applicaties worden verwijderd wanneer je upgrade naar het nieuwe besturingssysteem. Zo zal Internet Explorer worden uitgeschakeld in Windows 11, aangezien Microsoft Edge nu de IE-modusfunctie bevat.

Lees meer...

Met Google Post extra opvallen in de zoekresultaten

Extra opvallen op de eerste pagina van Google? En dan ook nog eens gratis? Klinkt te mooi om waar te zijn. Maar toch kan het: met Google Posts.

Lees meer...

Misleidende verkoop van domeinnamen

Met regelmaat worden bedrijven opgelicht door bedrijven die domeinnaamregistraties aanbieden. Met het verhaal dat een ander je domeinnaam met een andere extensie wil claimen hopen ze dat je snel toehapt.

Lees meer...

De voordelen van WhatsApp Business

WhatsApp Business is speciaal ontwikkeld voor het midden- en kleinbedrijf en geeft klanten de mogelijkheid om nog sneller met een bedrijf in contact te komen. Hoe werkt deze app en wat kun je ermee doen voor jouw bedrijf?

Lees meer...

Reageren op een negatieve review.

Reviews. Ze zijn er allerlei soorten en maten. Het wel belangrijk dat je weet hoe je de reviews in je voordeel kunt gebruiken en wat je moet doen als er negatieve reviews worden geplaatst.

Lees meer...

Digital adverteren outdoor

In een rap tempo worden traditionele reclamemasten langs de snelweg vervangen voor digitale snelwegreclamemasten, z.g. “Digimasten”.

Lees meer...