Website voor ICT specialist IURO.nl

 In nieuws

IURO ICT

IURO uit Amsterdam is ICT dienstverlener, en onze ICT partner. Met de komst van nieuwe wetgeving wil IURO zich meer profileren als kennis partner voor cloud oplossingen en ICT security. Onder een genot van een perfect gezette kop koffie was al snel plan-de-campagne gemaakt.

IURO.nl logo
De nieuwe website van IURO gerealiseerd door Click2Client

De website

Voor IURO heeft Click2Client een nieuwe website ontwikkeld. Vanuit IURO kwam de vraag naar een duidelijke website die het dienstenpallet snel duidelijk maakt.

Natuurlijk toont de website ook goed op tablets en smartphones. Wat zou u anders verwachten. Daarnaast zijn duidelijke “Call-to-Actions” toegevoegd om meer leads te krijgen. Ook is gestart met een online chat om vragen direct te kunnen beantwoorden.

Focus op veranderende wetgeving

Naar aanleiding van grote data lekkages en het toenemende belang van persoonsgegevens en privacy wordt binnen de EU nieuwe regelgeving van kracht. Deze regelgeving stelt eisen aan de beveiliging en hoe met data wordt omgegaan. Voor IURO is dit een kans. Als leverancier van ICT beveiliging is het nu het moment zich te profileren.

Online test

Voor het genereren van leads is op de nieuwe website een online test gemaakt: “De IURO 60 seconden Data compliancy check”. Deze geeft de klant snel inzicht in wat de wetgeving behelst én levert IURO nieuwe leads.

Benieuwd… 60sec IURO test

Meer nieuws
Laat van u horen

Interessante dingen gezien? Afspraak maken? Stuur een bericht en we maken snel een afspraak.

Nieuwe website voor Carteam Rovee Veenis.