Welke bedrijven bezoeken jouw website?

24 januari 2023

Er wordt onder andere aandacht besteed aan de voordelen van herkenning van zakelijke bezoekers en de software die gebruikt wordt voor het opzetten van de campagne.

Leads generatie marketing

Benieuwd naar bedrijven die jouw website bezoeken? Voor veel bedrijven binnen de B2B sector is het interessant om te weten welke bedrijven hun website bezoeken. Dit kan onder andere interessant zijn om te analyseren welke potentiële leads er zijn. Met de technologie van tegenwoordig kunnen bedrijven eenvoudig herkend worden.

De voordelen

Het is natuurlijk interessant om te weten welke bedrijven je website bezoeken, maar er is nog veel meer mogelijk. Er wordt onder andere inzichtelijk gemaakt hoe vaak een bedrijf de website heeft bezocht, hoeveel tijd het bedrijf op de website besteed heeft, via welke bron ze op de website zijn gekomen en meer. Dit zorgt ervoor dat er een duidelijk overzicht van informatie is over potentiële leads. Ook kan er bekeken worden door middel van de data welke punten op de website, op het moment het belangrijkste zijn om te verbeteren en door welke methodes de meeste leads worden gegenereerd. 

De gebruikte tools

Er zijn verschillende tools die ingezet worden. Click2Client maakt gebruik van Google Analytics en Leadinfo. In niet alle gevallen is het mogelijk om gebruik te maken van Google Analytics. Het is namelijk afhankelijk van een aantal factoren en deze methode is niet altijd waterdicht. Daarom wordt er in de meeste gevallen gekozen voor de tool Leadinfo. Om ervoor te kunnen zorgen, dat er direct ingespeeld kan worden op potentiële leads. Zorgt Leadinfo ook ervoor dat belangrijke gegevens zoals contactgegevens, website en adresgegevens weergegeven.

Het opzetten van een campagne 

Interesse in het opzetten van een campagne om potentiële leads te generen en erachter te komen welke bedrijven jouw website bezoekt? Click2Client kan dit regelen voor u. Click2Client zorgt voor het installeren van de software, het monitoren van de resultaten en verwerking van de gegevens. Alles wordt geregeld voor u. Neem nu contact op!

Meer tips.

Aanpassingen van het beveiliging icoon

De verandering van het slot-icoontje

Met de aankomende verandering van het slot-icoontje, kijken we naar de redenen waarom Google besloten heeft de verandering door te voeren.

Lees meer...
Zoekpartners Google

Moet je gebruik maken van Google zoekpartners?

Wel of niet gebruik maken van Google zoekpartners? De meningen zijn erg verdeeld. Lees verder om meer te lezen over het gebruik van Google zoekpartners.

Lees meer...

Chat GPT en de impact op online marketing

Met de toenemende populair van chat GPT, besteden we deze keer aandacht aan de mogelijkheden van chat GPT voor de online marketing sector.

Lees meer...