25 maart 2024

‘Werkenbij’ website voor Mercedes-Benz Dealer Bedrijven.

Nieuwe vacaturewebsite vergroot aantal sollicitaties

Het werven van gekwalificeerd personeel in de automotive sector is vandaag de dag een uitdaging. Met specifieke eisen en aan talent en technische kennis. Daarom zijn effectieve wervingskanalen cruciaal om de juiste kandidaten aan te trekken. Recentelijk hebben we in opdracht van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven een nieuwe vacaturewebsite gelanceerd. En het resultaat is duidelijk: het aantal sollicitaties is aanzienlijk gestegen.

De uitdaging

Het realiseren van een vacaturewebsite in de gewenste Mercedes-Benz look & feel, eenvoudig om je gewenste vacature te vinden en uitnodigend te reageren. Uiteraard goed vindbaar in Google. En qua vacatures eenvoudig te beheren door HRM. En dat binnen een strakke planning en budget.

Onze aanpak

Samen met Mercedes-Benz Dealer Bedrijven hebben we een vacaturewebsite ontwikkeld die niet alleen aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk is, maar ook de unieke cultuur en voordelen als werkgever benadrukt.

Belangrijkste kenmerken van de nieuwe vacaturewebsite

Gebruiksvriendelijkheid: we hebben ervoor gezorgd dat de website gemakkelijk te navigeren is, zodat potentiële kandidaten moeiteloos vacatures kunnen vinden die aansluiten bij hun vaardigheden en interesses.

Visuele aantrekkingskracht: met boeiende afbeeldingen en video’s hebben we de essentie van het werken bij het autobedrijf vastgelegd, waardoor kandidaten een voorproefje krijgen van de bedrijfscultuur en werkomgeving.

SEO-vriendelijkheid: door relevante zoekwoorden en metatags te gebruiken, hebben we ervoor gezorgd dat de vacatures van het autobedrijf hoog scoren in zoekresultaten, waardoor de zichtbaarheid wordt vergroot en meer potentiële kandidaten worden bereikt.

Het resultaat

Sinds de lancering van de nieuwe vacaturewebsite heeft het autobedrijf een aanzienlijke toename gezien in het aantal sollicitaties voor openstaande functies. Kandidaten reageren enthousiast op de nieuwe site en de toegankelijkheid van het sollicitatieproces. Bezoek de site: https://werkenbij.mbdb.nl/

Klaar voor succes

Met de nieuwe vacaturewebsite staat Mercedes-Benz Dealer Bedrijven klaar om toptalent aan te trekken in een competitieve arbeidsmarkt. Als online marketingbureau zijn we trots op het resultaat en kijken ernaar uit om nog meer bedrijven te helpen bij het vinden van hun ideale kandidaten met innovatieve en effectieve online wervingsstrategieën. Bent u ook op zoek naar een manier om uw wervingsinspanningen te verbeteren? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Aan de slag?

Maak nu een afspraak. Zonder kosten. Zonder verplichtingen.