Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een hoge positie op Google behaal je niet zomaar. Hiervoor is tijd en expertise nodig. Met onze kennis en ervaring halen zorgen wij voor maximaal resultaat. Met meer websitebezoekers die actief zoeken naar wat jij biedt als resultaat.

Waarom Zoekmachine optimalisatie?

Wij zorgen dat je website maximaal 'scoort' op Google.

91,5%. Dat is het percentage websitebezoekers dat alleen de zoekresultaten bekijkt op de eerste pagina. Daarom is een zo hoog mogelijke plaats belangrijk.. Daar is tijd en expertise voor nodig.

Betere online zichtbaarheid

Met zoekmachineoptimalisatie (SEO) is je website beter vindbaar in de normale, niet-betaalde, zoekresultaten.

Concurrentievoordeel

Door optimalisatie van de website kun je de concurrentie een stap voor blijven.

De voordelen van Click2Client

Wij staan voor je klaar met raad en daad.

Maatwerk

Ieder bedrijf is anders, dat begrijpen wij als geen ander.

Korte lijnen

Aanpassing nodig aan de campagne of website? Dezelfde dag geregeld.

Resultaten

Geen gouden bergen, wel aantoonbare resultaten waar jij blij van wordt.

Initiatief

We denken actief met je mee. Uiteraard heb jij het laatste woord.

Kosteloze quickscan van je website

Onsite en offsite

Hoe werkt Zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Een korte introductie

Google beoordeelt een website op meer dan 200 punten. Hierop rangschikt Google je website bij de zoekresultaten. Hoe ‘belangrijker’ Google jouw site vindt, hoe hoger hij staat. Wat je ook wilt bereiken via je website, je hebt zoekmachineoptimalisatie nodig om online optimaal resultaat behalen.

Om succesvol te zijn in zoekmachineoptimalisatie is kennis van doorslaggevend belang. En is voorop blijven lopen noodzakelijk. Je moet weten wat de “spelregels” van Google zijn en hoe je deze kan optimaal kan inzetten voor zoekmachineoptimalisatie.

Onderscheid kan gemaakt worden tussen on- en offsite SEO.

Onsite SEO

Alle SEO-werkzaamheden uitgevoerd op de website zelf. Denk hier aan het schrijven van relevante content of de techniek van de website verbeteren. 

Offsite SEO

Offsite SEO is alles wat we doen buiten de eigen website. Zoals het krijgen van relevante links op andere sites naar de eigen website: linkbuilding.

De 'local hero'. Jij.

Lokale SEO

Wil jij dat jouw bedrijf lokaal gezien wordt door potentiële klanten? Maak kennis met lokale SEO, dé strategie om je onderneming op de kaart te zetten in de eigen regio!

De weg naar groei begint lokaal: of je nu een restaurant, kapper, tandartspraktijk of winkel hebt, Lokale SEO is de sleutel tot succes. Wij laten je bedrijf groeien en bloeien met gerichte lokale marketingstrategieën.

Meer weten? Plan een online consult in. Kosteloos!

Wat we doen.

De drie pijlers van zoekmachine optimalisatie

Behoefte aan een snelle en gebruiksvriendelijke website? Click2Client zorgt voor de technische zaken zodat jouw website optimaal presteert.
Wij zorgen dat relevante websites linken naar je website om de autoriteit te verhogen. Links van andere websites zijn een signaal naar Google dat naar de gelinkte website interessant is.
Ontdek de kracht van contentmarketing en laat je merk schitteren in de digitale ruimte. Met onze strategische aanpak brengen we jouw verhaal tot leven en trekken we jouw ideale publiek aan.

Meer bouwstenen van zoekmachineoptimalisatie

Lokale SEO

Lokaal beter gevonden worden. Lokale SEO biedt de mogelijkheid om gevonden te worden door potentiële klanten in de buurt.

Google Mijn Bedrijf

Wil jij ervoor zorgen dat je bedrijf opvalt wanneer klanten in je buurt zoeken? Ontdek de kracht van Google Mijn Bedrijf en zet je onderneming in de schijnwerpers!

Boost je Business

Neem contact op en haal online succes.

Vandaag, morgen of in de toekomst. Onze specialisten staan voor je klaar.

Bel ons op 0252-200053

Hebben we een 'match'? Laten we afspreken.

Aan de slag?

Maak nu een afspraak. Zonder kosten. Zonder verplichtingen.